Articole interesante

miercuri, 17 septembrie 2008

Crosul PETROM, editia 2008 vino si tu sa faci miscare

Cea de-a treia ediţie a Crosului Petrom se va desfăşura pe 21 septembrie pe ruta: Bulevardul Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bulevardul Kiseleff, Bulevardul ''Constantin Prezan'', Bulevardul Aviatorilor.
Startul se va da la ora 11:00, pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, iar concurenţii se pot înscrie în ziua competiţiei, în Piaţa Charles de Gaulles, începând cu ora 8,30.
Participanţii, legitimaţi sau nelegitimaţi la cluburi sportive, se pot înscrie la şapte categorii de vârstă, separat femei şi barbaţi: juniori I (10-14 ani), juniori II (15 - 19 ani), seniori I (20 - 34 ani), seniori II (35 - 44 ani), seniori III (45 - 59 ani), veterani (peste 60 ani), precum şi persoane cu deficienţe locomotorii.
Organizatorii vor oferi premii pentru primele trei locuri, iar la final se va organiza o tombolă pentru toţi alergătorii.

In plus, PETROM a promis va face 1m de pista de biciclisti pentru fiecare alergator. Inca un motiv sa vi si tu. Te asteptam.

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Crosul PETROM, editia 2008 vino si tu sa faci miscare"

Anonim spunea...

pacat ca nu ai fost acolo... 3,7 km , ambitie si oamnei de treaba.

Alistar Alexandru spunea...

imi pare rau ca nu am putut, insa azi am fost la "Samsung Running Festival". 5 km, si mai multa ambitie , si oameni cum se cade. poti sa spui cine esti?

Trimiteți un comentariu