Articole interesante

duminică, 22 februarie 2009

Bataie in Mall-ul Plaza Romania intre agentii de paza de la BGS si clanul Preda

Ma uitam pe geam si am vazut agitatie si multe masini de politie la Plaza :)) si m-am intrebat oare ce s-a intamplat. Am dat pe ProTV la stiri si in 15 minute a intrat un reporter in direct si a zis ce s-a intamplat.
Din cate am inteles a avut loc o altercatie (cred ca mai degraba a fost bataie) in Mall-ul Plaza Romania, intre clanul interlop Preda si angajati ai firmei de paza BGS. Barbati mascati au atacat cu arme albe angajatii firmei de paza. Politia a decis evacuarea persoanelor care se aflau in mall. Dupa retinerea agresorilor, vizitatorilor li s-a permis sa revina in complexul comercial.


Patru barbati, intre care liderul unui clan interlop, Eugen Preda, au fost retinuti de politistii Sectiei 22 din Capitala.
Purtatorul de cuvant nu a putut da mai multe detalii despre incident, precizand ca ancheta este incă la inceput. Totuşi, Cristian Ciocan a precizat ca in scandal au fost folosite si cutite si ca vitrinele unor magazine au fost sparte.
Pentru aplanarea conflictului izbucnit a fost necesara interventia mascatilor de la SPIR (Serviciul Politiei de Interventie Rapda).
Preda a mai fost implicat, vara trecuta, intr-un scandal.
Surse medicale au declarat agenţiei MEDIAFAX, ca barbatul adus la spital a suferit un traumatism cranio-cerebral in urma bataii cu agentii de paza ai mall-ului.



Pe de alta parte, Bogdan Oprea, seful firmei de paza care se ocupa de securitatea mall-ului, a declarat ca mai multi angajati de-ai sai au fost raniti in conflict, insa au primit ingrijiri de la echipele medicale mobile ale companiei sale, sosite imediat dupa scandal la Plaza România.

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "Bataie in Mall-ul Plaza Romania intre agentii de paza de la BGS si clanul Preda"

Trimiteți un comentariu