Articole interesante

luni, 15 iunie 2009

Preturi bomba la Strandul Moghioros ( Complex Magic ) din Drumul Taberei

Complex Magic cat costa un bilet - preturi bomba la biletul de intrare pe strandul moghioros din drumul taberei - strand pret bilet scump ieftin vis a vis de patinoar In vara trecuta, strandul din Drumul Taberei nu a functionat din cauza modernizarilor la care a fost supus. Bazinele au fost largite, una dintre terase s-a extins, a mai aparut una noua si au fost ridicate vestiare, tobogane si magazii. Scopul acestor lucrari ar fi transformarea acestui strand in parc acvatic.
Biletul de intrare la Complex Magic am inteles ca este 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend pretul este de 30 de lei, fara niciun fel de reducere pentru elevi. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita. (later edit: titlul a ramas "Preturi bomba", pentru ca atunci cand am scris articolul nici nu se deschisese Strandul Moghioros si pe atunci se vorbea de 50 de lei biletul)
Complex Magic imagini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii Complex Magic imagini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii iamgini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii Complex Magic

Din ultimele informatii pe care le am se pare ca biletul de intrare este 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend pretul este de 30 de lei.

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

59 comentarii: pentru "Preturi bomba la Strandul Moghioros ( Complex Magic ) din Drumul Taberei"

Anonim spunea...

pretul biletului este de 20 lei de luni-vineri si 30 lei in weekend. si au reduceri pt copii.

Alistar Alexandru spunea...

Multumim mult Anonim ca ne-ai anuntat :D daca iti dadeai si numele era si mai bine

Florentina M spunea...

Am fost zilele trecute la "Complex Magic" - cum se numeste acum si am numai cuvinte de lauda. Apa foarte curata iar temperatura apei destul de buna, adica nu prea rece pentru copiii mei de 2 si respectiv 4 ani.
Intrarea costa 20 RON in zielele saptamanii si 25 Ron in week-end, iar copiii sub 7 ani au gratuitate.
Ai posibilitatea sa stai la umbra copacilor sau sub umbrela in zilele toride plus ca este dotat cu sezlonguri, toate acestea fara costuri suplimentare.

ozy spunea...

Am fost eu azi, pentru prima data; e o.k. apa doar ca e cam aglomeratie si nu ai loc sa inoti...si mai sunt unii care nu stiu sa sara sau se prostesc asa ca sa nu va luati sezlong exact langa bazin...In rest a fost chiar bine.
PS:>se merge de dimineata daca vrei sa prinzi loc si grija cu parcatul masinii, cine o lasa in strada risca sa ramana fara ea(se remorcheaza la greu). Deasemenea grija la capacele rotilor, am inteles de la alti prieteni ca au ramas fara.
Confirm pretul biletului.

wazup spunea...

30 de lei??
ma mai las-o dracu! vine cineva si imi freaca talpile sau cum? 35 de lei m-a costat drumul pana la mare si inapoi..
30 de lei e un pret mizer ca sa te calci in picioare cu alti 1000 de oameni intr-un bazin :|

Anonim spunea...

cand se deschida bua stradu anu asta?

Alistar Alexandru spunea...

nu stiu ce sa spun, sa speram ca se va deschide cat mai repede (1 iunie?) nu stiu ce sa zic

twety spunea...

:)) wazup...ce ai mah nu ai bani de strand..:)) este un pret f bun..si acolo ai conditi f bune...se merita...acolo este apa cristal..asa k nu te mai plange ca nu-i mult 25 lei sau 30 ;)

Alistar Alexandru spunea...

@twety In momentul in care am scris articolul nici nu se deschisese Strandul Moghioros si de aceea se vorbea de preturi mari. Se vorbea de 50 - 60 RON.

Anonim spunea...

30 lei e un pret bun? Poate tu iti permiti, dar mai sunt unii care chiar nu au de unde sa scoata 30 de lei. Vorba lui Wazup, 35 de lei e drumul dus si intors pana la mare cu acceleratul. Dai 30 de lei pe Moghiorosi, mai vrei o bere, un suc, mai vrei ceva de mancat, te duce 1 zi pe strand la 50-60 de lei. Pai cu 90-100 de lei ma duc 1 zi la mare. Sa fim seriosi.

Anonim spunea...

Ia dute tu cu 90-100 de lei la mare, si zi-mi si mie cum a fost + plimbarea cu trenu....

Anonim spunea...

cand se deschide strandu ? :X vreau si eu informatii plss
add : cristiano_17_yo

Anonim spunea...

cristian anonim eu am fost ieri la c.f.r si un bilet pana in constanta cu reducere este 26,7 ron tu te duci si te si intorci cu 30 ?? cum asa ?/ poate te duci cu nasu :)) =))

Anonim spunea...

Astia care nu va convin pretul,duceti-va frate in jeg si unde vreti voi: pe vacaresti ciurel berceni alte astea) 20 de lei in curusl saptamanii si 300 in weekend e prea pomana:) sau dak nu la water parck e 50 d elei intrarea acolo,anonim dak u te duci la mare cu 90 de lei esti tare;)

Anonim spunea...

OfF....cat de mULt v ceRtAty pt K a vorbit unul de rau strandul
...in plus strandul este al unui dinamovist(borcea) :D

Anonim spunea...

anonim daca ai avea un copil si pe timpul vacantei timp de o luna vrea la strand .... ce te faci ? iti permiti ? eu cred ca nu ...6 milioane ar fi intrarea pe o luna ... mai vrea si el o inghetata, pachet la strand si un suc ...Da e bun pretul ptr tine care te duci de 2 ori pe strand timp de o luna.

Anonim spunea...

e super marfa apa curata

Anonim spunea...

hai lsati-o in pana mea d treba cu preturile astea ... Romanu e destep , mai sare si gardu .))))

Anonim spunea...

Pe Occident e 8-15 Euro intrarea la strand. Daca vrem civilizatie...platim. Ma indoiesc teribil ca e mai ieftina investitia in Romania. Cat despre fanteziile cu 80-100 ron la mare. Poate cu paine, pateu si dormit pe plaja. :D

Anonim spunea...

... strandul a fost deschis :X:X

si e foarte tare

Anonim spunea...

strandu e alu cristi borcea de la dinamo si afacut ceva frumos apa e curata si gasesti tot ce vrei de mancare si de baut mergeti cu incredere nu riscati sa va in bolnaviti ca pe alte jeguri de stranduri.

Anonim spunea...

bai eu am fost azi este super tare apa forte curata bine piscina de 1.50 1.00 era ptine murdara,dar a fost forte forte ta
tare

Anonim spunea...

Un pret se poate?

Alistar Alexandru spunea...

@ Anonim: 20 lei de Luni - Vineri, in weekend 30 lei.
Dupa ce te duci sa ne spui si noua cum a fost, da?

Anonim spunea...

am fost eu acum 2 zile.va recomand cu caldura sa mergeti;) apa e cristal sezlong tot ce vreti si pretul de 20lei pt ce servicii iti sunt oferite e chiar putin asa ca nu mai comentati aiurea fara sa vedeti mai intai cum e;)

Alistar Alexandru spunea...

Care este adancimea maxima a bazinelor?

Anonim spunea...

1.5 m

Anonim spunea...

salut, ce program are in weekend, la cat se deschide?
se poate intra cu produse din afara?

Anonim spunea...

am fos ieri si a fost super frumos apa era cristal toboganele erau bine facut (nu te juleai la fiecare curba) si pt 20 lei sezlong apa limpede tobogane sigure si vestiar cu dulap cu cheie si curatenie eu spun ca se merita

Anonim spunea...

Va spun ca este acceptabil ptr.toti...apa foarte curata,sezlonguri care nu le platesti ,ai si umbra cam tot ce iti doresti am fost cu copii anul trecut aproape saptamanal si nu imi pare rau ...cine nu doreste sau i se pare ca este scump sa se duca in toate jegurile de stranduri..esti sigur ca nu iei nimic"strain" nu sint tigani lucru foarte important..nu intra oricine

Anonim spunea...

Am fost si eu sa ma bronzez astazi putin, la Moghioros. Langa mine erau unii mai aveau putin si si-o trageau ca sa nu mai zic ca tipa era cat un hambar . Am zis sa intru putin in apa, simteam cum plutesc fire de par, era numai mizerie pe suprafata apei, ca sa nu mai zic de colturi si pur si simplu nu au sistem de curatare a apei. Inainte era piscina de 3 metri acum cea mai adanca avea 1.5. Acum dupa gusturile fiecaruia, eu nu m-am putut integra intre cocalarii de acolo.

Anonim spunea...

sezlongul e inclus in pret nu i asa?

Anonim spunea...

ce program e in weekend?

Anonim spunea...

:)) ...ce ai mah nu ai bani de strand..:)) este un pret f bun..si acolo ai conditi f bune...se merita...acolo este apa cristal..asa k nu te mai plange ca nu-i mult 25 lei sau 30 ;)

Anonim spunea...

e foarte ieftin si merita sa mergi.daca nu va convine sa va duceti la alte stranduri cum e crangas:plin de tigani si mizerie si-ti apar bube si ajungeti la spital.strandul moghioros e cel mai curat din bucuresti

Anonim spunea...

dap e misto dar mam indrogostit de un pasnic de acolo

Anonim spunea...

sooper tare e acolo....dar toboganele...alea de sus sunt cam lente...da e mai bine decat nik:))

Anonim spunea...

Imi poate spune cineva la ce ora se deschide strandul in cursul saptamanii?
Multumesc!

Anonim spunea...

Imi poate spune sineva cum ajung pe strandu moghiorosi

Alistar Alexandru spunea...

@Anonim: cum sa iti spuna cineva cum ajungi la strand?
1: nici nu ne-ai spus cum te numesti
2: habar n-avem unde stai ca sa iti spunem cum ajungi

Anonim spunea...

pt cei c nu stiu ii anunt k este unul dintre putinele standuri in care nu intra oricine ...ati vazut voi drogati pacolo cum se gasesc pe alte stranduri sau persoane mai putin curate adik aurolaci care au facut 10 lei si vin la strand?nici vorba d asa ceva .nu mai vb d mancare care este f buna iar servirea din terasa d la strada este impecabila imi place f mult admosfera d acolo mereu cand ies cu prietei prefer sa merg acolo asa k numai faceti figuri k e f curat strandu patronu chear stie c are d facut

cosmina mca spunea...

atat au si romanii bun. niste stranduri. ca in rest vai si amar

Anonim spunea...

Eu am fost azi. Apa este foarte curata, si nu este inghesuiala chiar de loc. Cu sezlongurile e mai greu nu prea gasesti aproape de piscina. Oricum 20-30 de lei mi se pare un pret acceptabil. Plus ca se poate sari si gardul.(am incercat, am fost prinsi, nea vazut asa cu fata de milogi si nea lasat sa mergem in apa)

Anonim spunea...

bai astia cu pretu vostru...cine munceste are cine nu nu are...da pana la urma ...liceenii in special cat sa stoarca parintii de banii? e cam mare pretu ...cu banii astia poti sa te duci pe ciurel de 2-3 ori

Anonim spunea...

da frate ai dreptate poate pt uni e un pret destul de mare dar anul treacut cred ca am fost de cel putin 15 ori si am fost foarte multumit o sinura data am fost pe ciurel si ma lasat destul de rece pe moghioros e super ok la pretul asta sincer si apa curata confort si siguranta plus ca ai servicii de calitate si in interiorul standului si la terasa de afara asa ca mai bine ganditiva de doua ori inainte sa va duceti pe ciurel sau vacaresti iar de faza cu 90 de lei la mere eu nu m-am putut descurca nici la peste cu banii astia sincer nu stiu poate daca o iau pe jos si mananc paine goala si beau apa de la chiuveta poate voi face fata cu 90 de lei la mare

Anonim spunea...

daca sunt 5 pers si au masina, benzina costa 25 RON/ pers dus/intors, in perioada asta, o camera dubla la Costinesti e 60 RON/ noapte (2 camere / 5 pers - 25 RON/ pers) si de inca 40 RON iei bere si mancare din carr4 si stai o zi la mare cu 90 RON.... deci e posibil...(nu am fost, dar nu-i un calcul prea greu) pt 4 pers, undeva la 100 RON/pers, pare mai avantajos decat sa te duci la strand... (asta pt balaceala/plaja)

Anonim spunea...

e prea tare strandu' ;x

Danny spunea...

Puteti sa imi spuneti va rog cine stie exact dimensiunile bazinelor? :D

Anonim spunea...

misto rau strandu \m/ :X

Anonim spunea...

As vrea sa merg maine pe strand :)

Anonim spunea...

cu ce masina te duci de consuma 3% si cu 5 pers in ea. poate daca mai pui 100 de lei stai o zi la mare

Anonim spunea...

mda

Anonim spunea...

Ziceti-mi si mie preturile noi akm 2012 pe moghioros pls

Anonim spunea...

20 lei luni-vineri, sambata-duminica, 30 lei. Merita

Anonim spunea...

toboganele sunt functionale?

Anonim spunea...

s-a deschis strandul?

Anonim spunea...

Doamne voi chiar nu aveti ce face..frate daka nu aveti bani de strand bagati.va dracu in lighian cu apa rece si gata...Si eu am fost la acest srand si intradevar este foarte frumos atmosfera este placuta apa potrivita si au si bazine special amenajate pentru copiii sub 4 ani.... Si ma indoiesc amarnic k stai o zi la mare cu 90-100 lei frate eu am fost la mare si o zi era aproape 200 lei si nu era cine stie ce hotel era un hotel de 3 stele si asta fara transport eu nu am fost la mare cu trenul dar niste prieteni au fost cu trenul si transportul dus intors a costat 100 lei....Ma rog doar daca nu va duceti cu un tren dinala care merge cu minutu' si faci 2 zile pe drum...si am fost de curan si la srtandul Ciurel si sa stiti k nu este asa jegos precum se spune apa este foarte curata si destul de calda cea mai curata este la 2 m pentru ca eu numai akolo am stat...Sper sa va fie de folos informatiile mele..Distractie placuta daca va hotarati sa va duceti! [An]

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare pt cine a fost vara asta? Care este pretul intrarii, ca tot aud diverse sume?:D Anyone, please?

Anonim spunea...

Ba wazup da ce ai facut ma ai luato pe jos pana la mare si de 35 de lei tiai luat apa si o shaorma dus intors?!

Trimiteți un comentariu