Articole interesante

miercuri, 8 iulie 2009

Un rottweiler cu coada intre picioare din cauza unei pisici

rottweiler pui cel mai bun caine pentru paza fuge de o pisica furioasa nervoasa nebuna speriat sta cu coada intre picioare de teamaToata lumea probabil stie rasa rottweiler. Sunt acei caini dresati pentru paza. Se zice despre aceste animale ca au aptitudini si calitati cu totul speciale. Rottweiler-ul are talia medie spre mare, este un caine solid, puternic si rezistent, al carui corp prezinta o musculatura bine definita. Are o greutate medie de 45 kg. A, era sa uit, pe toate site-urile am observat ca erau subliniate calitatile: curajos, inteligent si protector. Deci, pare a fi cel mai "barbat" caine, numai ca exemplarul din filmuletul de mai jos nu are nici macar o calitate din cele enumerate. Este atat de speriat de o pisica furioasa, incat ii este teama chiar si de stapana lui. Priviti imaginile:

Trimite mai departe prinFacebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

1 comentarii: pentru "Un rottweiler cu coada intre picioare din cauza unei pisici"

inka spunea...

Buna, daca esti interesat de un link exchange imi poti trimite un comentariu pe blog cu datele tale, adica cum vrei sa te trec in lista si adresa blogului. Multumesc pentru colaborare! o zi buna iti doresc.

Inka
http://incasha.blogspot.com

Trimiteți un comentariu