Articole interesante

marți, 22 septembrie 2009

Ce poti face cu noul iPhone 3GS de la Apple?

iPhone 3GS Apple american model ieftin de vanzare smsuri mesaje 660000 incredibil operator de telefonie mobila factura detaliataCu noul iPhone 3GS de la Apple te poti bucura de foarte multe facilitati. Are un ecran imens de 3.5 inch, o camera foto de 3,15 MP si multe altele. Poti face lucruri impresionante daca sti cum sa il folosesti.

Un american a reusit sa trimita cu noul lui iPhone nu mai putin de 662.258 de sms-uri in doar o luna de zile. Da! chiar atat. Nu ti se pare mult? Daca stai sa faci un mic calcul iti dai seama ca americanul a trimis 22.075 de mesaje pe zi, mai exact 919 sms-uri pe ora, si mai exact 15 mesaje pe minut :)) si ca sa fim foarte exacti asta inseamna 1 sms la fiecare 4 secunde. Iti dai seama ca acest lucru nu il poti face timp de o luna de zile. E clar ca americanul a trimis mass-uri multe la toata populatia :)).

Ce este si mai urat este faptul ca a cerut si factura detaliata, deci va dati seama ce s-a intamplat. Operatorul de telefonie mobila a fost nevoit sa ii trimita abonatului nu mai putin de 12.000 de foi cu factura acestuia. Priviti imaginile din clipul urmator ca sa va convingeti daca nu ma credeti:


Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

1 comentarii: pentru "Ce poti face cu noul iPhone 3GS de la Apple?"

Unknown spunea...

frectie....eu am trimis 918.467 intr-o luna.....Romania tara tuturor posibilitatilor

Trimiteți un comentariu