Articole interesante

vineri, 25 septembrie 2009

Tudor Chirila in Moisil - 30 sept ora 16.30, Sala de Sport

Tudor Chirila in Moisil Chirila in licee tuneu vama veche blogIl stiti pe Tudor Chirila. Precis va amintiti de La radio si Vara asta de la Vama Veche. Unii dintre voi v-ati energizat de curand in concertele Vama. Altii, poate l-ati vazut la teatru, in comediile Biloxi Blues sau Ferdinand al VIII-lea, regele Spaniei. Tudor e actor si cantaret. Face ce si-a dorit dintotdeauna. Dar daca ne uitam putin in jur, vom vedea o multime de oameni care practica meserii pentru care n-au nicio atractie.

Cati romani credeti ca se intorc de la lucru multumiti de ceea ce au realizat si cati dintre ei se bucura numai pentru ca au mai scapat de o zi de munca? Nu e greu sa-i deosebesti pe cei care isi fac meseria din placere de cei care o fac din nevoie sau din rutina.

Tudor si-a propus sa vina in liceul nostru pentru un dialog pe tema asta. Sa vorbim despre cariera, despre cum aflam ce ne place si despre cum alegem profesia care ni se potriveste. Prezentul salveaza viitorul. Descopera ce-ti place. Acum. Acesta e mesajul lui pentru noi. Pentru ca numai daca faci ce-ti place poti sa eviti frustrarea. Iar noi sunteti la varsta potrivita pentru a afla ce ne place.

Intalnirea dintre voi si Tudor face parte dintr-un turneu numit Chirila in licee. In liceul nostru, intalnirea cu Tudor va avea loc miercuri, 30 septembrie, la ora 16.30 in Sala de Sport. Cei care vreti sa participati va puteti inscrie la seful clasei voastre [11D ati inteles da? :)) ].

Cine vrea sa vina ( si e din Moisil ) sa lase comentariu precum ceilalti.

Pana acum a mai fost in Neculce, Cuza si Cosbuc. Acum este randul sa ajunga si la noi. Aflati mai multe detalii din urmatoarele clipuri:
Tudor Chirila despre "Chirila in Licee" la "Neata cu Razvan si Dani"


Tudor Chirila despre "Chirila in Licee" la Maruta

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Tudor Chirila in Moisil - 30 sept ora 16.30, Sala de Sport"

AlexAndrA spunea...

voi fi in primul rand
:x

nico.net spunea...

deci voi fi acolo! sa completez dinastia tudorilor:)))

Trimiteți un comentariu