Articole interesante

sâmbătă, 10 octombrie 2009

La 4 ani fumeaza si bea de stinge - mai rau ca un adult

La doar 4 ani un baietel din China fumeaza si bea de stinge, mai rau decat un adult. Dong Dong din Banqiao locuieste doar cu bunicii in estul Chinei.
"Modul in care baietelul fumeaza, dar si postura sa, ne arata ca nu se afla la prima experienta de gen, ci ca are un istoric in acest sens" spune un medic de la un spital pentru copii.
Bunicii au spus ca au incercat in fel si chip sa il dezvete pe micut de acest obicei, insa atunci cand pustiul ramane fara bautura si tigari se apuca si fura din magazinul lor. Cei doi bunici cauta o cale prin care sa il ajute pe Dong Dong sa scape de acest viciu.

la doar 4 ani un copil din China fumeaza si bea de stinge mai rau decat un adult dong dong est bunici fura magazin tigari tutun viciu baietel pusti la doar 4 ani un copil din China fumeaza si bea de stinge mai rau decat un adult dong dong est bunici fura magazin tigari tutun viciu baietel pusti la doar 4 ani un copil din China fumeaza si bea de stinge mai rau decat un adult dong dong est bunici fura magazin tigari tutun viciu baietel pusti

la doar 4 ani un copil din China fumeaza si bea de stinge mai rau decat un adult dong dong est bunici fura magazin tigari tutun viciu baietel pusti la doar 4 ani un copil din China fumeaza si bea de stinge mai rau decat un adult dong dong est bunici fura magazin tigari tutun viciu baietel pusti

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "La 4 ani fumeaza si bea de stinge - mai rau ca un adult"

Trimiteți un comentariu