Articole interesante

duminică, 22 noiembrie 2009

Madalina Moraru - cea mai buna diriginta

Madalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitate
Probabil majoritatea elevilor din Liceul Teoretic "Grigore Moisil" o stiu pe doamna Buga-Moraru Elena Madalina, fie din cauza notelor mici obtinute la testele de lectura, fie pentru severitatea de care dansa da dovada. Insa noi, clasa a X-a D (actualmente a XI-a D ), o stim ca fiind cea mai buna diriginta. Sa nu credeti ca noi nu am avut note mici la extemporalele de la Limba Romana, ba unii au avut chiar si pentru tema nefacuta ( se stiu ei care, nu? ).

Dar pentru noi nu notele au contat, ci faptul ca doamna Madalina Moraru a fost alaturi de noi tot timpul. In clasa a X-a am avut norocul sa o avem ca diriginta, lucru ce ne-a facut sa ne schimbam (in bine, banuiesc ca nu era nevoie sa mai specific). Dansa a stiut cum sa ne faca sa comunicam, cum sa scoata tot ce e mai bun din noi si cum sa ne maturizeze. Au fost clipe frumoase pe care le-am petrecut impreuna.

Din pacate, acel an a trecut si acum in clasa a XI-a avem o noua diriginta, iar doamna Madalina Moraru este asistent universitar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, dupa ce a luat cu merite depline doctoratul in stiintele comunicarii. Ba mai mult, a reusit sa scoata pe piata si prima sa carte, intitulata Mit si Publicitate. (detalii despre carte puteti vedea aici).

Am scris acest articol pentru a va multumi inca odata pentru tot ceea ce ati facut pentru noi si pentru a va ura mult succes in continuare in cariera dumneavoastra. Am dori sa va mai aduceti aminte de clipele petrecute cu noi, speram sa va ajute filmuletul de mai jos.






Madalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitateMadalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitateMadalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitate
Madalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitateMadalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitateMadalina Moraru Elena Buga - Cea mai buna diriginta 10D - Liceul Teoretic Grigore Moisil din Bucuresti - Madalina - Mit si publicitate

Pentru o calitate superioara a imaginilor puteti descarca prezentarea Power Point de aici

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Madalina Moraru - cea mai buna diriginta"

diriga spunea...

Pentru mine a fost adevaratul sens al vietii, sa invat sa va iubesc, sa ma simt profesoara cu adevarat in mijlocul vostru si sa va acord cele mai multe ganduri si timp din viata mea. Toate regretele mele de acum se indreapta spre viata de liceu. Va vreau alaturi, mi-e dor de notele de 3, de testele de lectura, de voley, de zambetele voastre. Imi lipsiti mai mult decat orice. De fapt, sunteti copiii pe care nu i-am avut nicioadata si pe care, probabil, nu-i voi avea. Erati oaza mea de echilibru si energie, felia mea de viata cu adevarat implinita. Acum ma simt singura, cu adevarat abandonata in vartejul unei vieti unde zambetele si sentimentele par cenzurate. Va multumesc pentru ca, in seara aceasta m-ati facut sa plang-desi o fac rar- si sa-mi dau seama ca locul meu este printre voi, indiferent de nivelul meu academic si de performantele mele personale. Nimic nu se compara cu drumul acela deschis, care se poate inchide din regrete si...ezitare.

Va iubesc pe toti si va multumesc pentru clipele in care am simtit ca merita sa traiesc. M-ati invata sa daruiesc si sa primesc cel mai frumos iubirea: deschis, spontan, sincer, fara limite, nici macar de timp sau spatiu.

Anonim spunea...

Wow! Chiar mi-era dor de ea! Ai dreptate in tot ceea ce ai scris. Eu nu am cunoscut-o ca diriginta, ci doar ca profesoara, insa atitudinea si persoana ei mi-au marcat nu numai bagajul de informatii ci si modul de a gandi. Pentru mine a fost mai mult decat o profesoara. Au trecut ceva ani de atunci, dar nu poate fi uitata. Si clasa noastra a pierdut-o dupa doar doi ani petrecuti impreuna din cauza capriciilor unui alt profesor; deci la capitolul poezie stau f. prost :) (poezia se invata in clasa a XI-a), dar ma consider binecuvantata ca am cunoscut-o si m-am bucurat sa o „revad”. Multumesc! Anca

Trimiteți un comentariu