Articole interesante

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Ce filme de Craciun putem vedea in cinematografe?

Fiindca a venit vacanta m-am gandit ca multa lume va dori sa vada un film de Craciun, caci se apropie sarbatorile. Asa ca am zis sa fac o lista cu cateva filme, in opinia mea, cele mai bune pentru Craciunul din 2009 :-?. Sa incepem.

1. HO HO HO (2009)

Filme de Craciun 2009: HO HO HO - Stefan Banica Jr, Bogdan Iancu, free download, 2009, coloana sonoraUn film in regia lui Jesús del Cerro, cu Stefan Banica Jr. si Bogdan Iancu. Genul filmului: Comedie, Drama.
Horatiu, un pusti de 8 ani care inca mai crede in Mos Craciun primeste, drept cadou de sarbatori, o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi normala de Craciun se transforma intr-o veritabila aventura, in momentul in care copilul se pierde de mama sa. El il intalneste pe Ion, un pungas deghizat in Mos Craciun, aflat in mijlocul unei operatiuni ilegale.

Trailer:




2. A Christmas Carol - O poveste de Craciun(2009)

Filme de Craciun 2009: A Christmas Carol - O poveste de Craciun 3D, free download, 2009, Jim CareyUn film 3D in regia lui Robert Zemeckis, cu Jim Carey. Genul filmului: Animatie, Drama, Fantastic.
O poveste de Charles Dickens despre un batran avar care trebuie sa intalneasca fantomele Craciunului trecut, Prezentului si Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta sa reinvie bunatatea din inima lui rece.
Fantomele ii amintesc faptul ca s-a obisnuit sa fie un om morocanos, dar si consecintele refuzului de a se stradui sa devina un om mai bun. In apropierea Craciunului, cea mai vesela zi a anului, Scrooge isi da seama de contrastele personalitatii sale...

Trailer:


Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "Ce filme de Craciun putem vedea in cinematografe?"

Trimiteți un comentariu