Articole interesante

marți, 5 ianuarie 2010

Toni Tecuceanu a murit - Dumnezeu sa-l ierte

Toni Tecuceanu a murit pe 5 ianuarie 2010 de gripa porcina. Dumnezeu sa-l ierte. Cronica Carcotasilor Dezbracatu prima tv umor actor 1972 matei bals bucurestiActorul Toni Tecuceanu cunoscut din echipa Carcotasilor, in varsta de 37 de ani, a incetat din viata ieri dimineata. In Ajunul Craciunului, actorul a fost diagnosticat cu virusul AH1N1, la spitalul `Matei Bals` din Capitala. Ulterior a facut pneumonie si a suferit complicatii severe la plamani, decedand din cauza insuficientei respiratorii. Virusul AH1N1 a mai trimis in ceruri un actor.

Trupul neinsufletit al actorului a fost depus miercuri, 6 ianuarie, la capela Bisericii "Sf. Vasile", de la Razoare ( str. Drumul Sarii, nr. 11, sector 6).
Inmormantarea va avea loc joi, 7 ianuarie, la cimitirul "Ghencea Civil", la ora 13:00.




Codrut Keghes - Dezbracatu' : „Nu spun ca a murit colegul meu, prietenul meu, ci ca l-a adormit Dumnezeu. Este undeva si se pregateste pentru un rol. Era un om deosebit, foarte credincios, un om care stia meseria. Noi, ca echipa, ne intelegeam din priviri. Singura amintire trista pe care o am in ceea ce-l priveste este ca nu mai este."

Serban Huidu a primit vestea telefonic. Se afla în aeroport, in prima lui zi de vacanta. Tragicul anunt l-a determinat sa ia prima cursa înapoi spre casa. "Este cumplit!", ne-a declarat cu o voce gatuita de durere. Prietenia pe care o împartasea cu Toni, l-a determinat sa petreaca Craciunul in spital alaturi de el.
Mihai Gainusa: "Regret enorm! Este o pierdere pentru noi. Toata echipa a fost alaturi de el in ultimele zile. Acum, suntem alaturi de familia lui."

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "Toni Tecuceanu a murit - Dumnezeu sa-l ierte"

Trimiteți un comentariu