Articole interesante

duminică, 14 martie 2010

The Voca People - cel mai bun cor din lume

The Voca People - cor vocal de beatboxThe Voca People pare sa fie cel mai bun cor de beatbox de pe pamant, chiar daca ei spun ca sunt veniti de undeva din spatiu.

The Voca People este un cor vocal format din 8 oameni, 5 barbati si 3 femei. Ei nu au nevoie de alte instrumente sau efecte speciale pentru a canta, se folosesc doar de vocea lor. Si o fac intr-un mod unic si frumos. Au strans peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube, lucru ce i-a facut faimosi. Astfel, au inceput concertele in Brazilia, Israel, Portugalia, Franta, iar acum urmeaza sa concerteze in Canada. Poate intr-o zi The Voca People vor veni si in Romania. Sau poate ii chemam noi, nu?

Daca doriti sa ii vedeti si ca simpli oameni, puteti intra pe siteul lor, voca-people.com , unde puteti afla si mai multe detalii despre ei. Tot acolo, exista si o pagina in care fiecare membru VocaPeople are doua fotografii cu el, una din realitate, iar cealalta costumat. E o diferenta totala.
Ascultati-i si voi si minunati-va de sunetele ce le pot scoate:



In filmuletul de mai jos, la minutul 4:21, 2 membrii The Voca People incep sa cante o melodie ce pare realizata mai mult pe calculator:

Cateva imagini cu membrii trupei The Voca People:
The Voca People - cor vocal de beatbox The Voca People - cor vocal de beatbox The Voca People - cor vocal de beatbox

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

1 comentarii: pentru "The Voca People - cel mai bun cor din lume"

Anonim spunea...

voca-people cei mai tari de pe planeta.iar unul dintre ei imita cantareti!!!amzing

Trimiteți un comentariu