Articole interesante

luni, 16 august 2010

Cazare la mare in Eforie Nord - ieftina

Cazare in Eforie Nord (la mare) ieftinaVrei sa pleci la mare si sa ai un loc de cazare rezervat? Cand ajungi la mare sa nu mai stai sa cauti gazda, ci doar sa te duci sa te cazezi? Eu am fost vara aceasta in Eforie Nord, unde am stat cazat la o familie tanara si foarte de treaba!

Conditiile sunt foarte bune: baie (cu apa calda cand vrei!), televizor, frigider, internet, curte si tot ce mai vrei. Casa nu este departe de plaja din Eforie Nord, dar nici intr-o zona galagioasa. Daca vrei sa te odihnesti poti trage un pui de somn in liniste, fara sa te deranjeze cienva. Un alt lucru bun este faptul ca ai magazin aproape de casa, iar preturile sunt chiar ieftine.

Nu in ultimul rand, oamenii de la cazare sunt foarte ospitalieri si prietenosi, si te fac sa te simti ca la tine acasa. A, si ce era mai important! Pretul mi se pare mic, in comparatie cu celelalte oferte din Eforie Nord si din celelalte statiuni. Nu pot sa va spun un pret exact, pentru ca este negociabil in functie de noptile de cazare.

Pentru imagini si alte detalii despre cazare in Eforie Nord puteti contacta:
Cazare ieftina in Eforie Nord contactID Messenger: alistar_alex
Cazare ieftina in Eforie Nord telefonNr telefon: 0728 80 77 88

Trimite mai departe prinFacebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Cazare la mare in Eforie Nord - ieftina"

health spunea...

si tot este mai scump decat in bulgaria...singura veste buna care o dai este ca oamenii sunt amabili
exista asa ceva in romania?

Alistar Alexandru spunea...

sunt foarte amabili :) si nici nue mai scump ca in bulgaria

Trimiteți un comentariu