Articole interesante

miercuri, 10 noiembrie 2010

Bob Taylor - Damelo HD

Bob Taylor - DameloDaca nu va suna cunoscut numele de Bob Taylor, cu siguranta trebuie sa fi auzit macar odata piesa Deja Vu. Aceasta piesa a fost un proiect la care a luat parte atat Bob Taylor cat si Inna. Single-ul a fost atat de reusit incat a fost un hit ce s-a clasat pe primele pozitii in mai multe topuri muzicale internationale, precum Dutch Dance Top 30 (numarul 1), Radio Eska Polonia (tot numarul 1) si European Dancefloor Chart MTV (numarul 2).

Un alt lucru putin mai neobisnuit mi s-a parut faptul ca Deja Vu a avut 2 videoclipuri oficiale (probabil unul a fost pe placul lui Bob Taylor, iar cel de-al doilea pe placul Innei). Unul dintre ele il puteti vedea aici (nu stiu daca este primul sau al doilea).

Insa ce sa mai vorbim despre Deja Vu, a fost, s-a dus, iar acum proiectul Bob Taylor vine cu un nou single, de data aceasta fara Inna, numit Damelo. Bob Taylor este redactorul de la revista Bravo, Robert Diaconeasa. Piesa are un ritm ce duce cu gandul mai mult la vara, probabil au scos-o acum sa ne mai "incalzeasca" sfarsitul de an ce se anunta a fi unul foarte friguros.

Una peste alta, Damelo este o noua piesa pe piata muzicala romaneasca. Eu, sincer, nu sunt incantat de ea, insa fiecare are gusturile lui. Voi ce parere aveti?

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Bob Taylor - Damelo HD"

Alexandra spunea...

in 2 saptamani este hit ;)

Anonim spunea...

Acesti Fizz al zilelor noastre.

Trimiteți un comentariu