Articole interesante

joi, 24 martie 2011

HTC DESIRE WHITE - cui nu ii place acest telefon?

HTC DESIRE WHITEDe ce imi place acest telefon? Sunt nenumarate motive, insa va spun cateva dintre cele mai importante. Daca dispuneti de banii necesari (1900 ron), poate va determin sa il achizitionati.

In primul rand, platforma pe care ruleaza HTC DESIRE WHITE este Android. Telefonul vine cu versiunea 2.1 (Eclair), dar update-ul la ultima versiune de Android il puteti face fara nicio problema. Procesorul sau de 1 GHz si memoria interna de 576 MB RAM (si 512 MB ROM) fac ca telefonul sa se miste foarte repede, indiferent de aplicatiile pe care le-ati rula.

Ca un smartphone care se respecta Desire este dotat cu antena GPS, o camera foto de 5 MP, una video ce filmeaza HD 720p la 30fps (daca telefonul detine Android 2.2), wi-fi accelerometru, radio, cate si mai cate. De asemenea, ecranul AMOLED sau SLCD al telefonului este unul fascinant. Cu o dimensiune de 3.7 inch si o rezolutie de 480x800 pixeli, acesta poate sa faca fata tuturor aplicatiilor pretentioase. Multi-touch-ul (indispensabil) si senzorul de proximitate fac si ele parte din dotarile acestui telefon.

Nu in ultimul rand, design-ul acestuia este unul simplu. Pe fata telefonului sunt patru butoane fizice (acasa, meniu, inapoi si cautare) si un trackpad optic. Personal, sunt mult mai incantat de butoanele fizice decat cele cu touchscreen pentru ca pe cele din urma le poti apasa fara sa vrei. Iesi din aplicatii atunci cand iti e lumea mai draga. Sa nu uitam de carcasa alba a telefonului. Aceasta scoate in evidenta ecranul negru, dand o nota eleganta smartphone-ului.

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "HTC DESIRE WHITE - cui nu ii place acest telefon?"

Trimiteți un comentariu