Articole interesante

joi, 5 aprilie 2012

sRomania are nevoie de tine !!!

Romania virtualaIn e-sim tara noastra are diplomati de succes, politicieni cinstiti, o armata bine organizata si anteprenori inteligenti. Jocul iti ofera o Romania virtuala in care te poti dezvolta economic devenind un adevarat magnat cu zeci de firme care iti vor aduce profit cat mai mare. Poti deveni un adevarat ziarist de succes, un media mogul, care sa incante cititori romani cat si pe cei straini cu articole cat mai alese.

Pe plan politic poti infinta partide sau te poti alatura unuia care crezi ca se potriveste cu convingerile tale. Ca membru de partid poti candida la functia de presedinte de partid, la alegerile de congres sau de ce nu chiar la presedentia Romaniei. Avem nevoie de oameni ambitiosi cu personalitati puternice pentru a duce tara noastra catre un viitor cat mai stralucit.

Desi ca numar de populatie Romania ocupa locul 15, pe plan militar am facut fata celei mai puternice tari, Polonia, datorita organizarii impecabile si a ajutorul dat de aliatii nostri. Soldatii nostri au tinut steagul sus pe mai multe fronturi si am iesit invingatori. Am reusit sa tinem sub ocupatie Ucraina mult timp insa razboiul cu Serbia si Croatia ne-a aratat limitele. Dupa lupte grele, Ucraina a reusit sa se elibereze iar sarbi sunt pregatiti sa contra atace. Comandantii unitatilor militare sunt prezenti mereu pe chaturi pentru a echipa soldatii nostri dornici de lupta si glorie. Avem nevoie de ajutorul vostru!!

Daca vrei sa faci parte din sRomania virtuala intra pe www.e-sim.org si inregistreaze-te pentru a cladi o tara cat mai puternica.

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

6 comentarii: pentru "sRomania are nevoie de tine !!!"

SirManiaCx spunea...

La lupta osteni mei :))

emmm21ics spunea...

Romaniaaa, Romaniaaaa! :D

Wandutza spunea...

inregistrandu-te pe linkul urmator http://e-sim.org/lan.2912/ la nivelul 7 vei primi 2gold in plus care te vor ajuta :P

Anonim spunea...

Hai Romania !!!
:)

Anonim spunea...

Vei primi mai mult gold daca te inregistrezi de pe acest link: http://e-sim.org/lan.168504/

nouatigaraelectronica spunea...

Intr-adevar avem nevoie de oameni foarte puternici ca sa scapam de toti acesti "binefacatori" care sunt in guvern. In orice caz este o lupta care o sa se intinda pe zeci de ani. Vorba lui Sisu "politicienii sunt ca un cancer pe trupul tarii mele". Foarte adevarat versul dar in acelasi timp este foarte trist.

Trimiteți un comentariu