Articole interesante

joi, 25 iunie 2009

Cum reactionezi daca parintii iti blocheaza contul de WOW?

WOW World of Warcraft multiplayer online game download free reactii ciudate cont blocat furie lume virtuala fani jocuri games MMORPG Massive Multiplayer Online Role Playing GameWorld of Warcraft a captat mintile a milioane de jucatori si ceea ce veti vedea mai jos este un exemplu clar al modului in care ajung sa se implice pasionatii de MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game).
Multi fani ai acestui tip de jocuri au ajuns sa petreaca mai mult timp in lumea virtuala decat in cea reala si ajung sa se identifice din ce in ce mai mult cu personajele pe care le controleaza.
In clipul urmator unui tanar ii este blocat contul de World of Warcraft de catre parinti, iar fratele acestuia reuseste sa ii filmeze excesul de furie la aflarea noutatii. Din cate observ individul nu stia ca este filmat.
Asa ca aveti grija sa nu reactionati si voi la fel, chiar daca vi se blocheaza contul de WOW.


Sursa: apropo.ro


Trimite mai departe prinFacebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Cum reactionezi daca parintii iti blocheaza contul de WOW?"

Anonim spunea...

WoW....chiar ca wow!!! e adevarat? omg e doar un joc

Anonim spunea...

frate nu poti sa zici de wow ca e doar u jok fiindca daca ii spui unuia ca asta ca e doar un jok e ca si cand l-ai fi injurat de mama....

Trimiteți un comentariu