Articole interesante

joi, 25 iunie 2009

Neylini - Muleina video [ official video ]

neylini muleina video official oficial videoclip muzica noua 2009 2005 padurea izvorani padure free download gratuit descarcare descarca clip dj andi remix matteo versuri adi cristescu single mediapro music contractFilmarile s-au desfasurat la inceputul lunii in padurea Izvorani si au implicat o adevarata desfasurare de forte: 20 de tineri dansatori, luministi si cameramani ce au transformat o noapte in padure intr-o poveste plina de stralucire.

Neylini se rataceste si ajunge la o petrecere ad-hoc in padure, unde danseaza pana dimineata - aceasta e ideea simpla, dar "catchy" a clipului... si nu e deloc departe de adevar. Neylini si echipa ei au infruntat aerul rece a noptii si au prins zorii pe platoul amenajat in mijlocul naturii. Pentru scenele din basm din "Muleina" s-a muncit peste 12 ore!

Neylini
s-a lansat in 2005 cu piesa "Cu mine nu tine" in colaborare cu Matteo, insa "Muleina" (compusa de Adi Cristescu si remixata de DJ Andi) este single-ul care ii aduce un succes rasunator si contractul cu casa de discuri MediaPro Music.
Videoclipul a fost lansat oficial si in premiera pe apropo.ro

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "Neylini - Muleina video [ official video ]"

Trimiteți un comentariu