Articole interesante

joi, 25 iunie 2009

Puya intra brusc intr-o emisiune a lui Maruta

In 2008, intr-o emisiune a lui Maruta, invitatii sunt pusi sa il caracterizeze pe Puya. Un pusti, mai tiganus asa ( cred ca era si manelist ), se apuca sa spuna despre Puya ca se imbraca prost, ca este figurant si ca nu se va mai auzi de el in urmatorii 10 - 15 ani. Nu apuca sa spuna mai multe, pentru ca din senin cine apare? :)) Puya


Cred ca este regizata treaba, pentru ca Puya avea microfonul pe haina, iar daca il deranjau cu adevarat cuvintele pe care le-au spus invitatii, nu cred ca mai statea sa i se puna microfon. Iar cand a iesit din studioul doamnei Constantinescu (unde afirma el ca a fost), cred ca trebuia sa isi dea microfonul jos inainte sa plece. Tu ce zici? e regizata scena sau nu?

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

3 comentarii: pentru "Puya intra brusc intr-o emisiune a lui Maruta"

kenzO spunea...

frate nu cred ca este regizata scena !!! .. pt ca puya nu este persoana care sa regizeze un asemenea moment (nu cred ca are nevoie de reclama sau sa intre intr-un scandal pt ca baietii de cartier asa cum sugereaza el ca este pot face scandalurile din nimik :)) ..!!! ...parerea mea este ca la deranjat aceste cuvinte (care cu siguranta deranjeaza pe oricine ) si a rugaat sa i se puna un microfon sau il avea din emisiunea cealalta desi nu cred ca microfonul din acel platou era pe aceasi frecventa din platoul cu pricina ) ...oricum raman la ideea ca nu este regizata !!!...astept sa vad si alte pareri ;))

Mihai Andrei spunea...

Sunt doi ani de atunci, asa ca poate fi regizata.. a trecut ceva timp, nu poti sa sti ce gandea Puya in vremurile respective.
Kenzo mai verificati si tu greselile alea

Anonim spunea...

nu cred ca e regizata, a auzit ce a zis pustiu ala, primele parti, si a vrut sa intre sa il ia la intrebari, ca a venit hotarat cu aia cu hainele...deci a cerut un microfon sa intre in emisiune dar pana sa intre a mai zis ala si partea cu "n-o sa se mai auda de el..." care l-a infuriat mai rau...dar i-a trecut repede, probabil si-a dat seama ca se face de ras daca face scandal. parerea mea

Trimiteți un comentariu