Articole interesante

vineri, 13 noiembrie 2009

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din lume - tot in Dubai

Cea mai spectaculoasa fantana aretziana din lume - burj dubai - langa cea mai intalta cladire din lume, mai mare ca fantana Hotel Belagio Las Vegas jet lac lumina spectacol

In Dubai tocmai a fost finalizata cea mai spectaculoasa fantana arteziana din lume, una cu 25% mai mare decat rivala sa de la Hotelul Belagio din Las Vegas. Aceasta este amplasata pe lacul Burj din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, si are un jet de apa mai inalt decat o cladire de 50 de etaje.

Fantana din Dubai se intinde pe o suprafata de 275 m lungime si este formata din cinci cercuri de marimi diferite si doua arcuri centrale. Este prevazuta cu peste 6.600 de becuri si 25 de proiectoare de lumina de culori diferite, deci va dati seama ce spectacol vizual produce.

Fasciculul de lumina cu care este prevazuta fantana se vede de la peste 30 km departare fiind vizibil chiar si din spatiu. Cu siguranta aceasta va atrage foarte multi vizitatori, deci investitorii isi vor scoate banii rapid. Priviti si voi o mica parte dintr-un spectacol.


Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

0 comentarii: pentru "Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din lume - tot in Dubai"

Trimiteți un comentariu