Articole interesante

marți, 9 martie 2010

Paula Seling si Ovi merg la Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi merg la Eurovision in Oslo, NorvegiaDaca nu ati aflat pana acum, trebuie sa stiti ca Paula Seling si Ovi au castigat batalia finala din Romania si vor merge la Oslo, in Norvegia, pentru a concura alaturi de alte trupe la castigarea trofeului Eurovision 2010. Acestia s-au calificat cu piesa "Playing with fire" compusa de Ovi Cernauteanu.

Cei doi cantareti, Paula Seling si Ovidiu, stau fata in fata, canta la pian si par cam suparati unul pe celalalt. Nu sunt suparati in realitate, ci asa este scenografia. Sincer nu vad ceva special in acest lucru, deci nu cred ca vom castiga un loc maret la Eurovision. Daca ati observat, in ultimii ani au castigat tarile care au avut miscare scenica foarte interesanta. Anul trecut Alexander a avut o trupa de dansatori foarte talentati. Acum doi ani, Rusia a castigat locul 1 la Eurovision, dupa ce, pe scena a patinat campionul mondial la patinaj artistic.

Anul asta ce va fi? Crezi ca avem ceva sanse cu Paula Seling si Ovi - Play with fire?

Trimite mai departe prin



Facebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Paula Seling si Ovi merg la Eurovision 2010"

Radu Stefan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Andrei Dmny spunea...

Imi place ideea de contrast intre cei doi. Sa speram ca echipa care se ocupa de imagine va profita din plin de asta si nu va risipi si poate singurul avantaj al nostru. Paula are voce buna, melodia e draguta si memorabila.

Trimiteți un comentariu