Articole interesante

duminică, 12 februarie 2012

Whitney Houston a murit

Whitney Houston a muritWhitney Houston a murit? Toata lumea isi pune intrebarea la ora la care scriu acest articol (3:30 AM 12.02.12). Circula vestea pe site-urile de socializare precum Twitter si Facebook cum ca Whitney Houston ar fi murit. Am intrat pe cateva videoclipuri ale artistei de pe Youtube, iar acolo zeci, poate chiar sute de comentarii s-au adunat in doar cateva minute. In toate aceste mesaje lumea isi ia ramas bun de la Whitney Houston.

Se pare ca Whitney Houston a murit ieri (sambata), la varsta de 48 de ani, dupa cum relateaza CBC News si CNN. La aceasta ora nu se cunosc motivul decesului si nici locatia in care se afla corpul neinsufletit. Artista a avut in repetate randuri probleme cu consumul de droguri. Ba mai mult, a fost de mai multe ori internata in clinici de dezintoxicare.

Din pacate, inca un artist de seama paraseste aceasta lume. Dumnezeu sa o ierte pe Whitney Houston. Multumim Whitney pentru toate capodoperele pe care le-ai lasat in urma ta.


Trimite mai departe prinFacebook Twitter Yahoo Messenger Google Bookmarks Mixx StumbleUpon DesignFloat Delicious Technorati

2 comentarii: pentru "Whitney Houston a murit"

Anonim spunea...

da este ff adv eu am primit exact pe fb de la cei de la ABC au fost primii care neau ,,zis"

pacat o mare voce o doamna...!!
RIP RIP RIP o mare voce !!!!!!!!!!!! :(( in doliu toata lumea MUZICI de orice gen !

Alistar Alexandru spunea...

Da, din pacate stirea e adevarata! Si pe wikipedia a fost trecuta data decesului.

Trimiteți un comentariu