Articole interesante

luni, 29 iunie 2009

O planta acvatica dispare la cea mai mica atingere

O planta acvatica dispare in momentul in care se simte in pericol. In clip se poate vedea cum aceasta se retrage cand este atinsa. Unii spun ca defapt nu este o planta, ci un animal, castravetele de mare, insa nu prea cred acest lucru. La un simplu search de imagini pe google se vede clar ca acel castravete de mare are cu totul alta forma. Tu ce crezi ca e?
continuare...

Detecteaza userii invisible de pe Yahoo! Messenger


ATENTIE !!! Acest program are un caracter pur informativ si ca orice alt program, poate da si gres uneori. Astfel, va rog sa nu va certati cu prietenii din cauza lui.
Tags: Detecteaza prietenii care stau invisible pe Y! Messenger - detect invisible people on Yahoo Messenger - status checker - online offline invisible - download avatar - avatare free gratis download moca Invisible Yahoo Scanner
continuare...

joi, 25 iunie 2009

Cum reactionezi daca parintii iti blocheaza contul de WOW?

WOW World of Warcraft multiplayer online game download free reactii ciudate cont blocat furie lume virtuala fani jocuri games MMORPG Massive Multiplayer Online Role Playing GameWorld of Warcraft a captat mintile a milioane de jucatori si ceea ce veti vedea mai jos este un exemplu clar al modului in care ajung sa se implice pasionatii de MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game).
Multi fani ai acestui tip de jocuri au ajuns sa petreaca mai mult timp in lumea virtuala decat in cea reala si ajung sa se identifice din ce in ce mai mult cu personajele pe care le controleaza.
In clipul urmator unui tanar ii este blocat contul de World of Warcraft de catre parinti, iar fratele acestuia reuseste sa ii filmeze excesul de furie la aflarea noutatii. Din cate observ individul nu stia ca este filmat.
Asa ca aveti grija sa nu reactionati si voi la fel, chiar daca vi se blocheaza contul de WOW.


Sursa: apropo.ro

continuare...

Neylini - Muleina video [ official video ]

neylini muleina video official oficial videoclip muzica noua 2009 2005 padurea izvorani padure free download gratuit descarcare descarca clip dj andi remix matteo versuri adi cristescu single mediapro music contractFilmarile s-au desfasurat la inceputul lunii in padurea Izvorani si au implicat o adevarata desfasurare de forte: 20 de tineri dansatori, luministi si cameramani ce au transformat o noapte in padure intr-o poveste plina de stralucire.

Neylini se rataceste si ajunge la o petrecere ad-hoc in padure, unde danseaza pana dimineata - aceasta e ideea simpla, dar "catchy" a clipului... si nu e deloc departe de adevar. Neylini si echipa ei au infruntat aerul rece a noptii si au prins zorii pe platoul amenajat in mijlocul naturii. Pentru scenele din basm din "Muleina" s-a muncit peste 12 ore!

Neylini
s-a lansat in 2005 cu piesa "Cu mine nu tine" in colaborare cu Matteo, insa "Muleina" (compusa de Adi Cristescu si remixata de DJ Andi) este single-ul care ii aduce un succes rasunator si contractul cu casa de discuri MediaPro Music.
Videoclipul a fost lansat oficial si in premiera pe apropo.ro
continuare...

Puya intra brusc intr-o emisiune a lui Maruta

In 2008, intr-o emisiune a lui Maruta, invitatii sunt pusi sa il caracterizeze pe Puya. Un pusti, mai tiganus asa ( cred ca era si manelist ), se apuca sa spuna despre Puya ca se imbraca prost, ca este figurant si ca nu se va mai auzi de el in urmatorii 10 - 15 ani. Nu apuca sa spuna mai multe, pentru ca din senin cine apare? :)) Puya


Cred ca este regizata treaba, pentru ca Puya avea microfonul pe haina, iar daca il deranjau cu adevarat cuvintele pe care le-au spus invitatii, nu cred ca mai statea sa i se puna microfon. Iar cand a iesit din studioul doamnei Constantinescu (unde afirma el ca a fost), cred ca trebuia sa isi dea microfonul jos inainte sa plece. Tu ce zici? e regizata scena sau nu?
continuare...

marți, 23 iunie 2009

Roxy manelista isi ia bataie sora cu moartea la OTV

In postul anterior v-am vorbit de vocea senzuala a roxanei ( roxy manelista ), asa ca acum as vrea sa va arat ce traznai a mai facut aceasta pe la posturile de televiziune :)) Cred ca imaginile urmatoare ii bucura pe toti "fanii" cantaretei. ( dar nici cantareata nu se poate numi :-? ) Va las sa va bucurati de momentele ce urmeaza :))
continuare...

vineri, 19 iunie 2009

Cei mai penibili invitati de pana acum ai lui Dan Diaconescu - OTV

Roxy manelista si Marian valorosu'.. cei mai ciudati invitati de pana acum ai lui Dan Diaconescu =)) numai la OTV in emisiunea Dan Diaconescu in Direct (si in reluare) puteti vedea asa ceva :)). Ascultati "melodia" :



"mancamiati banana" =))
"cu mine nu va jucati ca va corentati" =))=))
continuare...

joi, 18 iunie 2009

Marian Daniel Vanghelie: Am cautat pe "Gogal, Goagal, Gagal" (Google) despre Herodot

daniel marian vanghelie - am cautat pe google / gugal / gogal / gagal / goagal primar sector 5 bucuresti psd presedinte partid romania marean 2009 primarul la primarie primariaLuni dimineata, pe la ora sase, presedintele PSD Bucuresti s-a pus pe cautat date despre... Herodot, pe Google.
"Eu m-am dus acolo ca a zis presedintele Basescu", a adaugat el, referindu-se la o afirmatie a sefului statului, din sedinta extraordinara a Guvernului de duminica.
In fata camerelor de luat vederi, Vanghelie a avut insa ceva probleme in a pronunta cuvantul Google, care i-a iesit, pe rand "Gogal", "Goagal" si "Gagal". Abia a patra oara, seful PSD Bucuresti a tras lozul castigator.
Ca sa arate ca n-a muncit in zadar, le-a spus ziaristilor ca a retinut si perioada in care a trait acesta: 484–425, inainte de Hristos.
Mai multe perle ale lui "Nea Marean" le vedeti in clipurile urmatoare:



I: De ce a cautat M.V. pe "Goagal" la sase dimineata informatii despre Herodot?
R: Ca sa nu stea la coada!

continuare...

miercuri, 17 iunie 2009

Cel mai frumos cos la basket, dar de 2 puncte

eu nu ma asteptam sa mai nimereasca cosul de acolo
continuare...

Momente interesante din ciclism - cel mai iubit sport ?

Ciclismul este un sport iubit pe toate continentele, intrecerile inclestate din sportul care are drept competitie suprema Turul Frantei facand deliciul spectatorilor. Inainte de toate, acest sport inseamna mult efort, conditie fizica, depasiri deosebite, cazaturi spectaculoase si mult spectacol facut de cei prezenti pe marginea soselei pentru a-si sustine favoritii. Vizionati clip-ul de mai jos:
continuare...

luni, 15 iunie 2009

Preturi bomba la Strandul Moghioros ( Complex Magic ) din Drumul Taberei

Complex Magic cat costa un bilet - preturi bomba la biletul de intrare pe strandul moghioros din drumul taberei - strand pret bilet scump ieftin vis a vis de patinoar In vara trecuta, strandul din Drumul Taberei nu a functionat din cauza modernizarilor la care a fost supus. Bazinele au fost largite, una dintre terase s-a extins, a mai aparut una noua si au fost ridicate vestiare, tobogane si magazii. Scopul acestor lucrari ar fi transformarea acestui strand in parc acvatic.
Biletul de intrare la Complex Magic am inteles ca este 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend pretul este de 30 de lei, fara niciun fel de reducere pentru elevi. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita. (later edit: titlul a ramas "Preturi bomba", pentru ca atunci cand am scris articolul nici nu se deschisese Strandul Moghioros si pe atunci se vorbea de 50 de lei biletul)
Complex Magic imagini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii Complex Magic imagini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii iamgini live poze pret intrare strand drumul taberei moghioros preturi de la intrarea in strandul din moghioros in zona drumul taberei cat costa bilet tarif weekend in cursul saptamanii Complex Magic

Din ultimele informatii pe care le am se pare ca biletul de intrare este 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend pretul este de 30 de lei.
continuare...

Oana Zavoranu o da afara din emisiune pe Monica Columbeanu - Pact cu diavolita - Kanal D

Monica Columbeanu ar fi fost invitata sa-si aleaga un nou sofer(in timpul emisiunii Pact cu diavolita, difuzata in fiecare sambata de la ora 22:30 la Kanal D). Unul dintre cei prezenti la casting si-a dat camasa jos, a luat-o in brate si a alergat cu ea prin studiou. Initial, Monica a acceptat gluma, dar a cerut sa nu apara pe post acele imagini, motivand ca este o femeie maritata si nu e frumos pentru sa apara in bratele altui barbat, iar Irinel s-ar putea sa inteleaga altceva.
Pana la urma cele doua femei au uitat ca se afla in fata camerelor de filmat si s-au certat mai rau ca intr-o mahala. Clipul urmator spune totul despre cele doua vedete:



Clip-ul cu stirea de la Kanal D (se pot vedea si secventele care au deranjat-o pe Monica)
continuare...

duminică, 14 iunie 2009

Numai la japonezi vezi asa ceva - cearta intre o maimuta si un caine

Ce le mai trece si japonezilor prin cap :)) cum sa imbraci o maimuta asa? :)) si ca sa fie treaba treaba.. i-au mai dat si un caine in lesa :)) numai ca cele doua animale nu se inteleg si se cearta in momentul in care ajung de-o parte si de alta a apei. In cele din urma invingatoare iese maimuta, care cu o mana trage de lesa, iar cu cealalta tine poseta :)). Cainele cred ca este dezavantajat pentru ca daca apuca lesa cu dintii tragea maimuta in apa :))
continuare...

Accident stupid, dar foarte grav

Ce sofer inconstient.. cum sa uiti ca ai o remorca asa de mare in spate.. si sa intri cu ea intr-o benzinarie joasa?.. am auzit ca el ar fi scapat..
continuare...

joi, 11 iunie 2009

Tarzan al nostru (soferul de tir) si-a gasit nasul in Turcia

Romanasul care a speriat si amuzat o Europa intreaga cu stilul sau de condus si-a gasit nasul de data aceasta. Vine din Turcia, nu e la fel de "jucaus" ca Tarzan, insa relaxarea lui ar trebui sa le dea de gandit politistilor.
Spre deosebire de energicul Tarzan, turcul prefera sa se lase complet prada relaxarii. Si, ca dovada suprema de iresponsabilitate din partea conducatorului unui vehicul de cateva tone bune, barbatul isi aprinde si o tigara, in timp ce sta intins undeva in spatele cabinei TIR-ului.
continuare...

luni, 8 iunie 2009

Asemanare puternica intre politica si desene animate

Fiecarui om din politica i se aseamana un personaj din desenele animate =))
continuare...

sâmbătă, 6 iunie 2009

O groapa plina cu apa de pe strada = loc ideal pentru o baie

Se pare ca lumea se distreaza :)) ce rost are sa mai mergi la strand.. cand poti sa faci o baie racoritoare in mijlocul strazii, si gratis. Urmariti clip-ul de mai jos si spuneti-va parerea :))
continuare...

joi, 4 iunie 2009

Connect-R - Burning love



Connect-R a scos inca o melodie frumoasa :D oare va fi aceasta hit-ul verii 2009 ?
continuare...

miercuri, 3 iunie 2009

Ce parere aveti de videoclipul asta?


=))=)) ce zici?
continuare...

Sistem - Boca de Inferno [ official video ]

continuare...

marți, 2 iunie 2009

Furtuna puternica atat in Bucuresti cat si in alte orase

imagini furtuna puternica din bucuresti si alte orase braila timisoara pitesti copaci cazuti troleibuz blocat bulevard ploaie apa fulgere tunete puternice


O furtună extrem de puternică a lovit în această seară Bucureştiul şi mai multe localităţi din ţară. Intemperiile naturii s-au dezlănţuit mai bine de 15 minute. Mai multe străzi din Capitală sunt blocate din cauza crengilor căzute. De asemenea, traficul rutier se defăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale, anunţă Infotrafic.
Mai multe maşini au fost avariate de crengile dărâmate de vijelie. De asemenea, apa strânsă pe carosabil a dus la blocarea mai multor maşini în trafic.

În unele zone din Capitală, reţelele de cablu au fost întrerupte, iar mai multe localităţi din judeţul Brăila nu au curent electric.

Pe şoseau Kiseleff, pe sensul dinspre Casa Presei spre Arcul de Triumf, au căzut cinci copaci. Pe bulevardul Expoziţiei un stâlp a căzut lângă un autobuz, blocând accesul călătorilor.

Cel mai afectat este sectorul 2. Mai multe autobuze şi troleibuze sunt blocate pe Bulevardul Elisabeta. Probleme sunt şi pe strada Lizeanu. În cartierul Floreasca este blocată circulaţia pe strada Frederic Chopin.

În cartierul Drumul Taberei a fost grindină timp de zece minute.

La Primăria Capitalei în acest moment s-a reunit un comandament de urgenţă care încearcă să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor cauzate de furtuna care s-a abătut peste Bucureşti. Şi directorii ADP au fost convocaţi de urgenţă la Primăra Capitalei.

În judeţul Neamţ, au fost afectate opt localităţi, iar echipajele ISU sunt alertate.
În judeţul Brăila a căzut grindină de mărimea unui ou, mai mulţi copaci sunt căzuţi, iar geamurile de la mai multe case au fost sparte. Trei localităţi din acest judeţ au fost afectate cel mai rău.

Furtuna a afectat traficul rutier şi feroviar în mai multe zone din ţară

Conform datelor furnizate de către Poliţia Transporturi Iaşi, circulaţia trenurilor între municipiile Piatra Neamţ şi Bistriţa-Năsăud este blocată, din cauza aluviunilor de pe calea ferată.

Pe DN1 circulaţia se defăşoară cu dificultate din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Astăzi meteorologii au emis atenţionare cod galben de ploi şi vijelii în mai multe zone ale ţării. S-au anunţat ploi însemnate în Banat, Oltenia, Transilvania, Moldova, şi Muntenia.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a atenţionat astăzi că, începând cu ora 17:00, se instituie cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din opt judeţe din nordul, centrul şi vestul României. Ulterior, avertizarea de inundaţii a fost extinsă de la opt la 21 de judeţe.


Sursa (unde gasiti mai multe imagini): realitatea.net

continuare...